Naturbloggen

Her får I to små quizzer for de mindste om de 4 årstider og nogle udvalgte naturfænomener fra hver årstid. Frit tilgængelig til download og print. God fornøjelse.

Foråret begynder så småt at spire derude i naturen og hvor er det SKØNT. Naturen vækkes til live efter en lang vinterdvale - og nogen kommer hjem efter en lang vinterferie i syden.

Foråret er en MAGISK tid og ikke mindst de nyudsprungne træer og blomster er noget helt særligt.

Her får I alle lige en gratis quiz med 11 spørgsmål i børnhøjde om verdenens forskellige klimazoner og de planter vi finder i dem.

Her er en lille julequiz til børnefamilien. Den kan gratis downloades her under og der følger selvfølgelig et svarark med - rigtig god fornøjelse.

Når vinteren melder sin ankomst, begynder flere fugle at tage det lange træk syd på, for at komme ned til varme og mere føde. Der er dog stadig en del fugle, som bliver tilbage i kolde Danmark, men med den sparsomme mængde af føde ude i naturen, kan nogle af fuglene godt bruge en hjælpende hånd.

Vinteren er lige om hjørnet! Og med vinteren kommer kulden og hvem ved - måske er vi heldige med at få lidt sne.

Her kan du læse lidt om arbejdet bag Naturappen og processen op til at den blev offentliggjort.

Så er efteråret godt på vej og det betyder SVAMPESÆSON. Derfor laver vi her en lille kort introduktion til disse seje organismer. Læs med og lær lidt om svampe og få opfrisket de helt gængse sikkerhedsregler for svampejagt.

En strandtur er ikke bare en strandtur. Der er et hav (høhø;-)) af mulige aktiviteter, man kan give sig i kast med på stranden.Vi vil prøve at samle bare nogle af dem her.