Dokumenter foråret

2021-02-28

Foråret begynder så småt at spire derude i naturen og hvor er det SKØNT. Naturen vækkes til live efter en lang vinterdvale - og nogen kommer hjem efter en lang vinterferie i syden.

Der er masser af spændende planter og dyr, der begynder at komme frem nu. Og hvis man har mod på det, kan man jo prøve at holde øje med naturens udvikling i foråret.

Til netop dette har vi lavet et lille "Dokumenter foråret"-dokument, hvor vi på forhånd har indsat billeder og navne på en masse arter, som så småt kommer frem i løbet foråret.

Dokumentet kan f.eks. bruges på den måde, at man tager ud i naturen 1 gang om ugen og ser om man kan få øje på nogle af arterne på listen og dokumentere hvornår man ser dem. Når man har fundet en eller flere af arterne, kan man sætte en streg eller et kryds i den måned hvor man fandt arten. Skulle I have fundet arten i starten af en måned, kan i sætte stregen i starten af feltet, mens I kan sætte den i slutningen af feltet, hvis I fandt arten sidst i måneden. 

F.eks. kan det være at man allerede i start marts kan dokumentere hasseltræet i blomst, mens det måske først er start april at bøgen springer ud. 

Dokumentet indeholder både lidt almindelige forårsblomster, lidt kryb og kravl samt et par fugle. 

Hent dokumentet gratis her: